Airsoft complete set (replica’s, equipment, kleding)

€ 800.00

Informatie

NABV78333237
ConditieGebruikt
Telefoon0619965340
MerkWELL
VraagprijsVrij bieden toestaan
LeveringOphalen

Aanvullende informatie

Hierbij verkoop ik mijn complete Airsoft set die ik met plezier heb gebruikt de afgelopen 1,5 jaar. Ik verkoop het aangezien ik helaas geen tijd meer heb voor Airsoft skirms. Ik heb de foto’s even bij elkaar geplakt aangezien er een limiet van 6 foto’s is toegestaan op airsoftmarkt, voor meer gedetaileerde foto’s kunt u altijd een berichtje sturen met een vraag voor een specifieke foto.

 

Ik verkoop:

Mijn DMR; deze heb ik als custom build DMR gekocht van iemand op airsoftmarkt. Ik heb deze zelf uitgebreid met een scope magnifier, een red dot, 3 mags, 2 11.1V accu’s en een accu lader. Deze rifle heeft alleen de functie voor semi-auto, maar voor mijn speelstijl was dat perfect. Deze schiet heel betrouwbaar, en is perfect voor de mid-long range gunfights. Er zit ook een (verplichte) vervoerstas bij.

 

Mijn pistol; dit betreft een WE Hi-Capa full metal black GBB pistol, waarin mijn naam wel ingegraveerd staat (kan altijd wat overheen geplakt worden eventueel). Bij de pistol zit een vervoerskoffer bij en de originele doos. Ik heb de set iets uitgebreid met een laser. Verder zit er 1 hi-capa magazijn bij, en een green gas fles voor het magazijn. Deze past heel mooi in de zwarte pistol holder die eenvoudig aan de middel te bevestigen is.

Mijn L96 sniper; ik verkoop ook mijn L96 sniper rifle set black Well, waar ik ook veel plezier van heb gehad. Hierbij zitten 2 magazijnen en een stevige vervoerskoffer met mogelijkheid tot codeslot. Ook heb ik hierbij de originele doos bijgevoegd.

 

Camera en kleding; tijdens de Airsoft skirms, maakte ik altijd graag gebruik van mijn Runcam scope cam 4k airsoft camera met 40mm lens. Deze is eenvoudig te bevestigen op zowel de DMR of de L96 sniper, wat tot gave beelden kan leiden. Daarbij zit ook een all weather cap, en een mountable powerbank met een micro usb snoertje. Deze camera kan je makkelijk bedienen met de runcam app op je smartphone. Verder zit er qua kleding Airsoft boots bij (maat 45), Airsoft woodland shirt (XXL), en een Airsoft woodland broek (XL). Voor het vervoeren van zowel de camera, kleding en de equipment, heb ik een vervoerstas erbij gedaan.

 

Equipment; hierbij zit mijn mask solutions anti-fog masker. Tijdens skirms kom je erachter dat je protective glasses heel makkelijk beslaan, en ik heb dit masker aardig snel gekocht voor zulke scenario’s. Hij werkt perfect, de powerbank kan je makkelijk wegstoppen en het snoer kan je via het masker makkelijk achter het Airsoft vest laten gaan naar de powerbank tijdens skirms. Verder zit hier nog de flashlight bij voor eventuele indoor skirms. Ook zitten hier gloves bij, een pistol holder (click systeem), een petje, en een Nuprol clean kit voor de replica’s.

 

Overig; hier vind je voornamelijk BB’s (met diverse gewichten, allemaal biologisch afbreekbaar en te gebruiken tijdens skirms), een houder om bb’s makkelijk in magazijnen te doen, batterijen voor zowel de red dot als de flashlight, protective glasses, knee pads, neck protector, pistol holder (voor dijbeen bevestiging), het Airsoft vest, en algemene klemmetjes/picatinny rails voor replica’s.

 

Samengevat ben je in principe klaar om direct te kunnen beginnen met airsoften. Het heeft mij allemaal best wat geld gekost in totaal, en ik vraag voor de complete set 800 euro.

 

Voor vragen over replica’s of equipment, stuur mij gerust een appje! Ik ben doordeweeks op werk, dus bellen zou het beste uitkomen in het weekend.

 

Nummer: 0619965340

Listing ID: 3546327429455047

18 september 2022 18:10

22 dagen, 9 uren

Deel deze advertentie

Populaire tags