Classic Army SCAR-H

€ 300.00

Informatie

NABV21041377
ConditieGebruikt
MerkCLASSIC ARMY
VraagprijsVrij bieden toestaan
Telefoon0615611124
LeveringOphalen of Verzenden

Aanvullende informatie

Zoals de titel zegt, een Classic Army SCAR-H, dit is de Proline versie waarvan de onderdelen die van metalen horen te zijn, van metaal zijn (Barrel, gasblok, sights, upper, etc). Als de replica te lang is naar je smaak kun je de barrel extension ertussenuit halen (Zoals te zien op één van de foto’s. De innerbarrel eruit halen was ff teveel gedoe maar het idee is duidelijk).

Internals:
Intern zit er een V2.5 gearbox met een goed bereikbare quick change spring in (dit alles samen is heel geschikt voor een DMR build) welke recent geshimd en nagekeken is door een tech. De piston en gears zijn vervangen voor SHS parts. Verder is de replica standaard voorzien van een mosfet en deans connector, er zit ook een XT60 naar deans verloopje bij.
Barrel is een Lambda Five barrel voorzien van een maple leaf macaron 60 met omega nub. De stock hopup kamer is een rotary model.

Extra’s:
De replica komt met 5 A&K en 2 Classic Army midcaps (passen ook in een aantal SR25 modellen) en een Odin speedloader adapter. Daarnaast zit er een 3 tal 7,4V lipo batterijen voorzien van XT60 connector bij, een foregrip, een od tas met wat gebruikssporen en voorzien van een slotje, de originele flashhider (m4 birdcage stijl, metaal), één lange en één korte originele barrel en de originele doos.

Verder:
Indien gewenst kan ik de batterijen voorzien van een andere connector. De batterijen zijn praktisch nieuw overigens. De replica en alle onderdelen samen waren zo’n beetje 500 – 550 euro en zijn eigenlijk nauwelijks gebruikt. Door een speelstijl waarvoor deze replica wat te groot is blijft deze mooie replica maar thuis liggen. Een ruil voorstel kan, ik heb alleen interesse in AEG’s met metalen body’s. Sidearms of andere gear heb ik momenteel geen interesse in.
Ik heb ook nog wat geschikte warrior assault systems OD pouches liggen waar de magazijnen in passen.

Info:
Vragen en biedingen zijn altijd welkom, contact verloopt het beste via whatsapp (0615611124). Meer foto’s kunnen gestuurd worden op aanvraag.

Listing ID: 5836085620d53d25

25 april 2021 14:35

6 dagen, 18 uren

Deel deze advertentie

Populaire tags