G&G MP5 + 4 mags & accessoires

€ 225.00

Informatie

NABV33414312
ConditieGebruikt
MerkG&G
VraagprijsVrij bieden toestaan
LeveringOphalen of Verzenden

Aanvullende informatie

Wegens enkel nog WW2 skirms spelen bied ik hier mijn G&G MP5 aan.

Deze replica is oorspronkelijk begonnen als een standaard TGM5 A3 van G&G, met de accu’s ingebouwd in losse verwisselbare handguards. Dit systeem werkte niet betrouwbaar dus is de replica nu frontwired met mini-tamiya plug. Verder is de inner barrel vervangen door een Madbull black python v2 tightbore, zijn het hop-up rubber, de hop-unit en de spring vervangen, en zit er een stevigere piston in. De zogenaamde air blowback werkt niet meer, maar hierdoor zijn de schoten wel consistenter.

De charging handle is vervangen door een stalen charging handle waardoor HK slaps mogelijk zijn zonder dat je bang hoeft te zijn dat je handle afbreekt.

De replica is een stuk zwaarder dan hij eruit ziet vanwege de echt stalen body en degelijk uitgevoerd gearbox. Hij heeft een zeer realistisch gewicht.

Wordt geleverd met de standaard highcap en 3 extra midcaps. Deze kunnen aan elkaar verbonden worden door middel van de koppelstukken welke ook meegeleverd worden. Verder krijg je er een sling, een toprail om optics te kunnen monteren, en een flash hider bij.

BELANGRIJK: de accuruimte in deze replica is zeer beperkt! Enkel de ASG 7.4V 1300mAh 20C split/nunchuk types en accu’s met vergelijkbare afmetingen passen in deze replica. Ik zal een oud pakketje van deze accu’s met de replica meegeven zodat je zelf kunt vergelijken bij het uitzoeken van een nieuwe accu, maar gebruik dit setje niet meer om op te laden of mee te spelen, deze is namelijk bloated!

Listing ID: 40260a6a6b95b8c0

20 mei 2021 20:14

Deze advertentie is verlopen

Deel deze advertentie

Populaire tags