Opkoper gezocht gehele airsoft collectie

€ 4,000.00

Informatie

NABV11912046
ConditieGebruikt
MerkOVERIG
VraagprijsVrij bieden toestaan
Telefoon0681560789
LeveringOphalen

Aanvullende informatie

Ik ben op zoek naar een opkoper van mijn gehele collectie. Na een aantal jaren fanatiek gespeeld en verzameld te hebben ben ik nu al een jaar gestopt met airsoft. Gezien dat mijn gehele collectie ligt te verstoffen bied ik deze aan voor een enthousiaste opkoper die er een 2de leven aan wil geven. Vrijwel alle replica’s zijn ik goede staat. Echter zijn er 2 bij die wat aandacht vereisen. Hier ben ik helaas zelf niet meer aan toe gekomen.

De foto met alle replica’s erop bestaat uit de gehele aeg collectie, de 3 replica’s in de 2de foto is de HPA collectie. Bij alle wapens heb ik passende magazijnen, bbs, patronen, regulators, tanks, scopes, grips, pouches, vests, slings, bipods, reserve onderdelen, mosfets etc. Helaas staat het mij niet toe al deze foto’s toe te voegen. Geïnteresseerden zal ik foto’s doorsturen van de gehele collectie.

De prijs zoals in de advertentie staat is een bieden vanaf prijs voor het gehele pakket. Mocht je interesse hebben of meer informatie willen hebben neem vooral contact met me op zodat ik hetgeen beter kan toelichten. Ik ben ipc op zoek naar 1 koper voor het geheel. Echter maak ik voor mijn HPA collectie wel een uitzondering mocht hier interesse in zijn.

Bij vragen gelieve via WhatsApp reageren op 0681560789.

Listing ID: 792638c8f51aec72

4 december 2022 13:15

Deze advertentie is verlopen

Deel deze advertentie

Populaire tags