Socom Gear/WE PLR16

€ 200.00

Adverteerder is in het bezit van een geldig NABV lidmaatschap

Informatie

NABV41595155
ConditieZo goed als nieuw
MerkSOCOMGEAR
VraagprijsVrij bieden toestaan
LeveringOphalen of Verzenden

Aanvullende informatie

Bij deze aangeboden:
Socom Gear/WE PLR16
2x shorty GI mags
overige onderdelen
de originele doos

De replica en magazijnen zijn in zo goed als nieuwe staat, ik heb er nooit mee geskirmed. Voor de airsofter die iets wil wat niemand anders heeft, een zeldzame GBBR met makkelijk te vinden onderdelen. Heeft ook nog eens aardig veel kick.

Ik heb deze replica ooit gekocht voor een projectje wat nooit echt van de grond is gekomen.(het toevoegen van de full size RS rifle stock en een HPA drum om een LMG te bouwen.)

De eerste stap van de ombouw procedure is wel voltooid en dat was het ombouwen van de rare “net niet WE” nozzle en magazijnen naar het standaard WE M4 systeem. Het verschil tussen het systeem in de PLR16 en de andere WE rifles(M4, L85, SCAR L, etc) is de vorm van de nozzle waar deze de magazijnen raakt, op de PLR is dit oppervlak plat, terwijl het op het standaard systeem een lichte curve heeft. De ombouw is gedaan met een originele WE M4 nozzle waar de rib aan de bovenkant van af is gesneden zodat deze in de PLR16 bolt carrier past. Ik heb hem hierna 2 keer op semi ge-dryfired om de ombouw te testen en sindsdien is er eigenlijk niks meer mee gedaan. Op de laatste foto is het verschil tussen de twee nozzles te zien pre-conversie.

De originele nozzle en magazijn seals heb ik nog dus die krijg je erbij indien er onvoorziene problemen ontstaan.

Voor meer foto’s of vragen kun je me altijd e-mailen.

Listing ID: 1665ca001c3d1865

9 september 2019 21:05

Deze advertentie is verlopen

Deel deze advertentie

Populaire tags