Tokyo Marui HK416D Recoil Shock + 4 mags & accessoires

€ 525.00

Informatie

NABV33414312
ConditieGebruikt
MerkTOKYO MARUI
VraagprijsVrij bieden toestaan
LeveringOphalen of Verzenden

Aanvullende informatie

Wegens enkel nog met WW2 loadouts spelen bied ik mijn TM HK416D Recoil Shock aan. De replica is de versie met alle HK markings er nog op, tegenwoordig mag Tokyo Marui deze versie niet meer verkopen, en sommige airsoft shops hebben hun resterende voorraad ook al overgespoten.

Er zitten 3 extra midcap magazijnen bij ( 82 rounds, om te schakelen naar realcap), dus 4 mags totaal. Dit zijn specifiek de HK416 magazijnen, geen M4 magazijnen. Deze midcaps ondersteunen de bolt-catch functie van de replica, waarbij de replica niet meer vuurt als het magazijn leeg is en de bolt catch ingedrukt moet worden na het verwisselen van het magazijn.

Standaard liep de inner barrel door tot aan het gas block, zodat de gebruiker zelf kon kiezen om de flash hider direct op het gas block te schroeven voor een CQB lengte, of om de meegeleverde dummy outer barrel erop te schroeven. Ik heb een originele Tokyo Marui inner barrel op M4 lengte ingebouwd zodat de inner barrel dezelfde lengte heeft als de verlengde outer barrel. Indien gewenst kan ik de originele inner barrel terug inbouwen, deze is nog aanwezig en bij de prijs inbegrepen.

Verder is de standaard spring vervangen door een Guarder veer. Ik weet echter niet meer of dit een SP100 of een SP110 was, ik heb de replica namelijk al enkele jaren niet meer gebruikt in een skirm, hij heeft hier al die tijd in een guncase gelegen en is af en toe nog eruit gehaald om even te kijken hoe een nieuwe optic erop stond en dergelijke.

Tot slot is de standaard accu-aansluiting vervangen door een option.1 kit met mini-tamiya plug. Hierdoor hoef je niet de TM cranestock Nimh batterijen te gebruiken maar kun je gewoon je eigen nunchuk lipo’s gebruiken.

De front grip en railpaneeltjes krijg je er ook bij.

Nieuwprijs van dit alles is ruim over de 800 euro geweest. De replica heeft minder dan 10 skirms gezien vanwege mijn te grote verzameling replica’s, en is altijd indoor gebruikt.

Listing ID: 64660a6a3ffcb8c9

20 mei 2021 20:03

Deze advertentie is verlopen

Deel deze advertentie

Populaire tags