Tokyo Marui HK416D Recoil Shock met 4 mags

€ 500.00

Dit product is verkocht.

Informatie

NABV33414312
ConditieGebruikt
MerkTOKYO MARUI
VraagprijsVaste prijs
LeveringOphalen of Verzenden

Aanvullende informatie

Wegens enkel nog met WW2 loadouts spelen bied ik mijn TM HK416D Recoil Shock aan.

Er zitten 3 extra midcap magazijnen bij ( 82 rounds, om te schakelen naar realcap), dus 4 mags totaal. Dit zijn specifiek de HK416 magazijnen, geen M4 magazijnen. Deze midcaps ondersteunen de bolt-catch functie van de replica, waarbij de replica niet meer vuurt als het magazijn leeg is en de bolt catch ingedrukt moet worden na het verwisselen van het magazijn.

De inner barrel loopt door tot aan het gas block, zodat de gebruiker zelf kan kiezen om de flash hider direct op het gas block te schroeven voor een CQB lengte, of om de meegeleverde dummy outer barrel erop te schroeven. Persoonlijk zou ik gaan voor de CQB lengte, aangezien de verlengde externe barrel geen functionele meerwaarde biedt. Zowel op het uiteinde van de dummy barrel als direct op het gasblock kunnen silencers/tracers gemonteerd worden. Op de foto’s zit de verlengde outer barrel erop.

De standaard spring is vervangen voor een Guarder veer. Ik weet echter niet meer of dit een SP100 of een SP110 was, aangezien de veer al jaren geleden is ingebouwd. De replica is al sinds 2017 niet meer gebruikt in een skirm, hij heeft hier al die tijd in een guncase gelegen en is af en toe nog eruit gehaald om even te kijken hoe een nieuwe optic erop stond en dergelijke.

Tot slot is de standaard accu-aansluiting vervangen door een option.1 kit met mini-tamiya plug. Hierdoor hoef je niet de TM cranestock Nimh batterijen te gebruiken maar kun je gewoon je eigen nunchuk lipo’s gebruiken of bijvoorbeeld een Titan stick accu.

De replica schiet consistent 0,99/1,01 Joule met 0.30g BB’s.

De replica is in zeer goede staat, er is enkel wat lakschade op de castle nut vanwege het installeren van de nieuwe veer en de option.1 kit.

De front grip en railpaneeltjes krijg je er ook bij.

Nieuwprijs van dit alles is rond 800 euro geweest. De replica heeft zeker niet meer dan 10 skirms gezien vanwege mijn te grote verzameling replica’s, en is zoals gezegd al sinds 2017 niet meer gebruikt. De originele doos is er bij, maar deze heeft wel wat scheuren.

Deze advertentie heeft er twee jaar geleden ook al op gestaan, maar ik heb hem er toen afgehaald omdat de reacties die ik kreeg vrij onbeschoft waren. Ik hecht waarde aan correcte, respectvolle communicatie en zal niet reageren op reacties die hier niet aan voldoen.

Listing ID: 99263344b03b29fc

28 september 2022 15:26

Deze advertentie is verlopen

Deel deze advertentie

Populaire tags