Custom Tokyo Marui S&W Performance Center Ported M&P9L met RMR Red Dot Sight

€ 740.00

Adverteerder is in het bezit van een geldig NABV lidmaatschap

Informatie

NABV59603441
ConditieZo goed als nieuw
Telefoon0614966204
MerkOVERIG
VraagprijsVaste prijs
LeveringOphalen of Verzenden

Aanvullende informatie

Hele speciale custom Tokyo Marui M&P9L Race Replica met RMR red dot uit mijn build collectie. Is geen wedstrijd of event mee geschoten alleen binnenruimte om te testen en voor fine tuning. Reden verkoop, ik heb genoeg andere replica’s om mee te spelen. Deze mag weg om ruimte te maken.

In de basis is het een TM M&P9L met hoogkwaliteit upgrades o.a. limited aluminium slede, precision innerbarrel, Lightweight Blowback unit, betere piston, betere Hop-Up rubber, short-stroke recoil spring set, magwell, magazijnen met extended baseplates voor meer gas een BB’s voor IAPS Open Klasse, RMR Red-dot, Short Race Trigger, extended Magazine release. Alle orignele parts zitten er ook bij die niet versleten of kapot zijn. Er zit ook een belangerijke spare part bij en er zijn ook al spare parts beschikbaar op de markt.

De replica is uit te breiden met de meegeleverde 6 inch presion innerbarrel en compensator voor meer precisie of om een tracer aan te sluiten.

Parts komen van o.a. JKArmy, Rainbow8 van de merken C&C , Nova , Nineball (Zuid Korea en Japan)

Vaste prijs voor alles wat je ziet op de foto’s is : 740 euro inclusief verzending binnen Nederland, naar Belgie op aanvraag. Nieuwprijs is minimaal : 885 euro zonder rekening te houden met conversie rates, Paypal rates, verzendkosten van meerdere pakketjes en de talloze uren die in deze build zijn gestokenom het geheel stabiel en goed te laten schieten op (Green Gas, dit is geen Co2 replica)

Part list : zie laatste foto spreadsheet !

Op aanvraag scherpe foto’s via FB messenger of Whatsapp of video van het functioneren van deze replica.

Listing ID: 3465d1003e887cce

24 juni 2019 00:58

Deze advertentie is verlopen

Deel deze advertentie

Populaire tags