Umarex IWI Tavor 21 met custom paintjob

€ 155.00

Informatie

NABV43825046
ConditieZo goed als nieuw
MerkOVERIG
VraagprijsBieden vanaf vraagprijs
LeveringOphalen of Verzenden

Aanvullende informatie

Hierbij bied ik mijn Umarex IWI Tavor 21 aan. Hij gaat weg omdat ik nauwelijks CQB speel en deze dus nauwelijks gebruik.

De I.W.I. (Israeli Weapon Industries) Tavor Tar 21 is een van de meest innovatieve wapens in de handvuurwapenindustrie. Momenteel uitgegeven aan de I.D.F. (Israeli Defense Force), de Tar 21 verving de legendarische M4 / M16, die al meer dan 40 jaar werd gebruikt. De Umarex TAR-21 buitenbehuizing is gemaakt van een zeer sterk ABS-kunststof, waardoor het totale gewicht en de kosten van het replica laag blijven. De versnellingsbak is volledig uit metaal vervaardigd. De interne tandwielen zijn ook van metaal, net als de buitenste loop. Omdat de Umarex TAR-21 een bullpup-ontwerp is, is de totale lengte van het geweer korter, maar toch gebruikt het nog steeds een standaard M4 (363 mm) binnenloop. De functionerende boutvergrendeling en het ergonomische ontwerp van de TAR-21 maken het een geweldige keuze bij het kiezen van een bullpup AEG.

De inner barrel is vervangen door een tight-bore barrel, waardoor hij iets nauwkeuriger is geworden. Hij schiet erg strak en heeft geen mankementen of schade (zelfs geen krasjes).

Listing ID: 1285dde45e90ff60

27 november 2019 10:46

Deze advertentie is verlopen

Deel deze advertentie

Populaire tags