Upgraded TM VSR-10 G-SPEC

€ 400.00

Informatie

NABVBelg regio Leuven
ConditieZo goed als nieuw
Telefoon+32470888962
MerkTOKYO MARUI
VraagprijsVrij bieden toestaan
LeveringOphalen of Verzenden

Aanvullende informatie

Hierbij zet ik mijn Tm vsr-10 te koop.  Ik heb dit replica vorig jaar gebouwd.  Helaas speel ik niet heel veel meer en als ik speel doe ik dit enkel nog met aeg’s.  Daarom is het een beetje zonde om dit replica te laten liggen en heb ik liever dat iemand anders er plezier aan heeft.

Wat heb ik er aan gedaan?

het origineel is een tm vsr-10 g-spec maar vanbinnen is hij volledig upgraded.  Er zit een AA hopup in , een aa  430mm precision barrel, aa cylinder kit, aa specialised trigger set 90 graden, m150 spring, aa spring guide. Tot slot heb ik ook nog een tdc mod laten plaatsen.  Dit is een mod waarmee je langs de buitenkant je hop-up kan aanpassen. Alsook kan ik 5 extra mags mee verkopen.

De nieuwprijs van het replica met zijn onderdelen ligt ver boven de 700 EUR en de tdc mod kost om en bij 150 EUR indien je het laat doen door een professional. Aangezien alles nog in nieuwstaat verkeert en er enkel lichte gebruikssporen zijn aan de verf van het replica zelf is de richtprijs €600.

Gelieve enkel naar waarde van het replica te bieden en mijn tijd niet te verdoen met belachelijke aanbiedingen.  Ruil is mogelijk mits het mijn interesse kan opwekken maar dan enkel aeg.

Groeten,

Kai

regio: Leuven

Listing ID: 7945d4ec5250e853

19 december 2019 10:15

Deze advertentie is verlopen

Deel deze advertentie

Populaire tags