Warrior Elite OPS Tactical Wrist Case – Coyote Tan

€ 35.00

Aanvullende informatie

Details voor Warrior Assault Systems Elite OPS Command Panel Gen2 – Coyote Tan

De Warrior Tweede Generatie Command Panel is de laatste aanvulling binnen de warrior range. Deze nieuwe Generatie Panel is ontstaan uit Warrior’s originele Gen1 Command Panel door feedback van de operationele gebruiker ( UK Front Line Combat Forces uitgezonden in Afghanistan). De grote Velcro patch geeft ruimte aan meer ID patches en rang onderscheidingstekens. Het Gen 2 model is nu voorzien van een snel sluit systeem in combinatie met een heavy duty rits.Dit zorgt dat de Operator/Commandant snel zijn panel kan sluiten waardoor voorkomen wordt dat er essentiele zaken uitvallen tijdens het afbreken of voorwaarts springen. Het Panel kan daarna op een rustiger moment nog beter dicht gemaakt worden buiten de al genoemde rits.

De Warrior Command Panel zorgt voor het comfortabel ordenen van kaarten,UGS, formats, IK’s en andere items ten behoeve van het navigeren. Wanneer u de pouch open vouwt zie je een vlak schoon oppervlak ideaal voor het noteren. Tevens zit er een doorzichtige hoes in ( ideaal voor kaarten). Aan de buitenkant heeft de Warrior Command Panel Gen1 pouch 6 Molle rijen over de hele breedte genoeg voor het bevestigen van extra pouches. Aan de binnenkant zitten 2 vakken en elastische lussen perfect bruibaar voor pennen, potloden, stiften, messen, breaklights, notebooks etc…

Afmeting
Hoogte : 160 mm
Breed : 260 mm
Diep : 35 mm

De Warrior Command Panel heeft 6 rijen Molle nodig voor het bevestigen aan plate carrier, chest carrier, belt of tas.

500D Cordura Performance Specifications

Weight: 7.1 Ounces per Square Yard
Tensile Strength: Warp 453 lbs / Fill 348 lbs
Tears Strength: Warp 14.1 + lbs / Fill 14.1 + lbs
Abrasion: Wear Cycles 1955
Water Repellency: 100%
Stiksels

De bedreigingen voor de stiksels waardoor de constructie, duurzaamheid, sterkte van de tactische uitrusting minder wordt.

De 2 belangrijkste factoren van invloed zijn:
1) Mildew (schimmel door het nat opbergen van de uitrusting) is de meest voorkomende factor waardoor de stiksel verslechterd, rot of zelfs compleet onbruikbaar wordt .
2) Zonlicht zal zorgen dat de stiksel verslechterd.

Warrior Assault maakt alleen gebruik van de in Amerika gemaakte US Mil Spec nylon dit is de hoogste kwaliteit Nylon welke behandeld is tegen Mildew en UV licht

Infra-Rood Eigenschappen

Alle door Warrior Assault gebruikte materialen zijn behandeld/ gemaakt voor een zo laag mogelijk IR uitstraling.

Listing ID: 145e4c671823e70

18 februari 2020 23:37

Deze advertentie is verlopen

Deel deze advertentie

Populaire tags