Cyma Tactical Shotgun

€ 120.00

Dit product is verkocht.

Aanvullende informatie

Beste mede-airsofters,

In verband met gezinsuitbreiding en daarmee minder tijd om te airsoften wil ik mijn verzameling airsoft replica’s wat gaan uitdunnen. Daarom bied ik mijn Cyma Tactical Shotgun aan.

Het is tof om een shotgun in CQB te gebruiken. Het geeft een onwijs gaaf gevoel als je iemand weet te raken en de handeling van het pompen van de shotgun maakt het een stuk realistischer. Per pomp schiet je 3 bb’s dus dit vergroot te kans op een hit. Ik ben er altijd zuinig mee om gegaan en gebruikerssporen zijn zeer beperkt door handschoenen te dragen tijdens

Kort overzicht van de Replica

Model: Cyma Tactical Shotgun

Materiaal: Metaal wat metaal hoort te zijn.

Gewicht: 2400g

Lengte: 930mm

Los van de shotgun krijg je er 9 shells bij (3 zwart, 6 rood, 30bb per shell, 10 shots per shell)), een red dot en een opberghoes om hem in te bewaren. De doos heb ik ook nog.

Voor de verkoop heb ik een sterke voorkeur voor ophalen. Verzenden is mogelijk, maar verzendkosten komen er dan nog bij.

Voor aanvullende vragen of foto’s mag je een berichtje sturen. Ik heb geen interesse in ruilen. Richtprijs is 120 euro of doe een scherp bod. Ik probeer zo snel mogelijk reactie te geven

Groetjes, Björn

Listing ID: 6206395e07b66f42

14 januari 2023 15:40

16 dagen, 13 uren

Deel deze advertentie

Populaire tags