Veelgestelde Vragen

Tips voor veilig kopen

1. Haal uw producten persoonlijk op. Dan kunt u met eigen ogen zien of het product doet wat u verwacht. Spreek nooit af op een afgelegen plek en neem geen grote sommen geld mee!

2. Vraag om zoveel mogelijk specifieke eigenschappen van het aangeboden product. Bewaar ook alle eventuele elektronische contact, betalingsbewijs, en een kopie van de advertentie. Als er dan iets mis gaat staat u juridisch sterker.

3. Maak duidelijke afspraken, spreek af wie de eventuele transportkosten en eventuele verzekering hiervoor afsluit.

4. Dien een klacht in. Ziet u een advertentie die in strijd is met de regels van AirsoftMarkt.nl, laat het ons weten. Dat kan via de knop “Melden” die onder de advertentie staat.

5.Laat het product versturen onder rembours.

Waarom heb ik een wachtwoord nodig om te handelen?

U heeft een wachtwoord nodig om advertenties te kunnen plaatsen of om contact op te nemen met verkopers. Na het aanmaken van een wachtwoord zijn uw advertenties zichtbaar in uw AirsoftMarkt.nl account. AirsoftMarkt.nl biedt u de mogelijkheid om eenvoudig uw gegevens en advertenties te beheren in één overzicht. U kunt hier naast snel advertenties plaatsen, wijzigen en verwijderen, ook bieden op uw favoriete advertenties en contact opnemen met een adverteerder.

Hoe kan ik contact opnemen met een bieder?

Als er een bod op uw advertentie wordt gedaan, krijgt u hiervan een bevestiging per e-mail. Via deze e-mail kunt u contact opnemen met de bieder. Controleer uw spaminstellingen of uw map met ongewenste berichten wanneer u geen bevestigingsbericht ontvangt.