Dboys AKS-74U S-AEG

€ 50.00

Informatie

NABV75195521
ConditieGebruikt
MerkDBOYS
VraagprijsBieden vanaf vraagprijs
LeveringOphalen of Verzenden

Aanvullende informatie

Beste,

Hierbij voorkoop ik mijn oude AKS-74U S-AEG van het merk Dboys. Ik heb deze op jonge leeftijd vanuit Duitsland gekocht en hier nooit iets mee gedaan. Ik heb deze geprobeerd te upgraden met een nieuwe veer om hem toch bruikbaar te maken maar dit wilde niet werken.
Momenteel zit er een M95 veer in en schiet de replica zo’n 200fps op .30BBs (0.6J).
Ik heb een boutje geplaatst op de fire selector zodat deze makkelijker strakker te zetten is en de gearbox makkelijker uit de replica te halen is.
Verder zit hier een normale V3 gearbox in met een standaard AK hop-up chamber. De hop-up op deze replica werkt overigens ook niet heel goed en hopt heel weinig (de hop-up arm komt niet goed in contact met het hop-up rubber en de nub).
De motor is traag en mag vervanger worden. Verder zit er een zuiger in met plastic tanden. De gearbox shell, piston en gears zijn wel van een redelijkere kwaliteit.
Het lichaam van de replica is van compleet metaal en toch zeker te gebruiken. Daarnaast is de ‘houten’ voorgreep van plastic gemaakt.
Een mooie replica voor een project dus. Wordt tevens met een enkel High-cap magazijn geleverd en de replica wordt zonder originele doos geleverd (tenzij ik deze toevallig nog kan terug vinden na alle jaren). Ophalen is ook mogelijk.

Listing ID: 13361ea2f3e4eefa

21 januari 2022 04:58

Deze advertentie is verlopen

Deel deze advertentie

Populaire tags