| Free Shipping | Airsoft 3D-printservice voor op maat gemaakte onderdelen

€ 3.00

Aanvullende informatie

Bestanden om te printen kunnen gevonden worden op: | https://cults3d.com/ | https://thangs.com | https://www.thingiverse.com |
Bent u op zoek naar op maat gemaakte onderdelen voor uw airsoftapparatuur?
Onze 3D-printservice biedt een scala aan mogelijkheden voor het maken van aangepaste onderdelen die perfect passen bij uw specifieke behoeften.
Wij gebruiken hoogwaardige materialen en moderne 3D-printtechnologie om nauwkeurige, duurzame en functionele onderdelen te produceren.
Of u nu op zoek bent naar een nieuw vizier, een greep, een magazijn, een barrel of een ander type onderdeel, wij hebben de ervaring en expertise om het te ontwerpen en te produceren.
We werken samen met u om uw ontwerp te optimaliseren en te verfijnen totdat u tevreden bent met het eindproduct.Onze service is snel en betaalbaar.
U kunt uw 3D-bestand sturen naar onze email (info@angel3dservices.nl) en binnen enkele uren een offerte ontvangen.Zodra u akkoord gaat met de offerte, starten wij het printproces en verzenden wij het product zo snel mogelijk naar u toe.
Wij bieden ook ontwerpdiensten aan voor klanten die geen 3D-bestand hebben.

Ons ervaren team van ontwerpers kan uw idee omzetten in een 3D-model dat geschikt is voor onze printers.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw 3D-ideeën tot leven te brengen!

Prijzen: Onze prijzen variëren afhankelijk van het materiaal en de complexiteit van het ontwerp. Onze prijzen beginnen bij € 3. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Verzendkosten: Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de bestemming van het pakket.

Betaalmethoden: We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, PayPal, creditcard en bankoverschrijving. Betalingen moeten vooraf worden voldaan voordat we met het printproces beginnen.

Garantie: We streven naar 100% tevredenheid van onze klanten en bieden een garantie op de kwaliteit van onze prints. Als u niet tevreden bent met het eindproduct, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om het probleem op te lossen.

Bestelinstructies: Neem contact met ons op via privebericht of stuur een email naar info@Angel3DServices.nl met onder andere het bestand dat geprint moet worden. Wij sturen u binnen enkele uren een offerte en zodra u akkoord gaat, starten wij het printproces en verzenden wij het product naar u toe.

Listing ID: 82264ba98273b103

21 juli 2023 16:38

Deze advertentie is verlopen

Deel deze advertentie

Populaire tags