Infiray Xeye CL35M – warmtebeeldcamera – Nieuw

€ 900.00

Aanvullende informatie

Infiray Xeye CL35M – warmtebeeldcamera – Nieuw

Let op: betaling geschiedt via overschrijving

De Infiray Xeye CL35M

Met de Xeye CL35M monoculaire warmtebeeldcamera presenteert Infiray een geheel nieuwe ontwikkeling voor het marktsegment van draagbare warmtebeeldcamera’s. De CL35M gebruikt het chassis van een zusterapparaat, maar nu in een handsetconfiguratie. Hierdoor kan hij niet op een optiek worden gemonteerd, maar kunt u wel gebruikmaken van alle voordelen van de populaire modelserie. Met zijn 35 mm focusseerbare lens en verwisselbaar batterijsysteem overtuigt hij in het bosgebied.

verwijderbaar batterijsysteem

Door het gebruik van deze behuizing kan de gebruiker de CL35M gebruiken met in de handel verkrijgbare CR123A-batterijen of oplaadbare batterijen. De oplaadbare batterijen met hoge capaciteit (16650) kunnen ook worden gebruikt in combinatie met de uitbreiding van de batterijbehuizing, wat betekent dat de gebruiksduur van het apparaat naar wens kan worden verlengd en binnen enkele seconden kan worden gewijzigd als de jacht intenser is.

HD-OLED-scherm met 1280x960px en ultraheldere modus

De Infiray Xeye CL35M is uitgerust met Ultra Clear Sensor-technologie. Deze moderne beeldverwerking geeft je de beste beeldprestaties en hoge beeldscherpte, zelfs bij slechte weersomstandigheden.

Dankzij het SONY HD-OLED-display met zijn hoge pixeldichtheid van 1280x960px zien de beelden er contrastrijk en scherp uit.

Conclusie voor de Infiray Xeye CL35M:

De Infiray Xeye CL35M positioneert zich in de hogere middenklasse vanwege zijn prijs-prestatieverhouding. Zoals gewoonlijk biedt de CL35M u ook verschillende kleurenpaletten, intern geheugen voor uw video’s en foto’s en een WLAN-module om hem te verbinden met een mobiele telefoon of tab in combinatie met de Infiray-app. Met een gezichtsveld van 19 meter op 100 meter is hij flexibel inzetbaar in het jachtgebied.

Verzending alleen om persoonlijke redenen

bedankt om contact met mij op te nemen

Listing ID: 2696381aa0a572e4

26 november 2022 07:04

Deze advertentie is verlopen

Deel deze advertentie

Populaire tags