Krytac Mk2 SPR/PDW bundle wolf Grey. 2 sets compleet

€ 1,250.00

Informatie

NABV12395106
ConditieZo goed als nieuw
MerkOVERIG
VraagprijsVaste prijs
Telefoon0681933509
LeveringOphalen

Aanvullende informatie

Bij deze bied ik mijn complete airsoft gear aan voor 2 personen, de sets zijn 3 jaar oud waarvan 1 wapen ongeveer 10 keer is gebruikt en de ander 4 keer.

Goede foto’s van hoge kwaliteit beschikbaar via WhatsApp. Op deze website is weinig data toegestaan.

Rede van verkoop is de komst van een kindje. Alles werkt naar behoren en is aangekleed met extra batterijen, grip, sling, en reddot sight. De gear is aangekocht bij shogun (bonnen aanwezig). Per replica is een koffer aanwezig welke goedkeurd is door de NABV. Hieronder volgt de tekst van internet.

TRIDENT MK2 SPR/PDW BUNDLE WOLF GREY | AEG | KRYTAC
Deze KRYTAC Trident MKII voldoet aan de hoogste standaard in het airsoft segment, alles wat je in een kwaliteits replica zoekt zul je bij deze replica vinden, een MOSFET, Gelicenseerde CMC flat-trigger, handgrip van het merk Defiance, tweezijdige fire-selector en de beste internals zoals je gewend bent van KRYTAC.
De replica komt standaard met geintegreerde iron sights, een uitschuifbare kolf en een Mid-cap magazijn. Bij dit model krijg je zowel de korte upper-reciever van de PDW als de lange reciever van de SPR geleverd zodat je zelf kunt bepalen welk type je wilt spelen!

Listing ID: 402655bcf3314db8

20 november 2023 22:29

Deze advertentie is verlopen

Deel deze advertentie

Populaire tags