M4|AEG met blowback(EBB)

€ 310.00

Informatie

NABV43932458
ConditieZo goed als nieuw
MerkOVERIG
VraagprijsVrij bieden toestaan
Telefoon0657161688
LeveringOphalen

Aanvullende informatie

Advertentie omschrijving

Te Koop: Zo goed als nieuw M4 AEG Blowback Airsoft Geweer
Ben je op zoek naar een krachtig en betrouwbaar airsoft geweer om je tegenstanders te domineren op het veld? Zoek niet verder! Ik bied mijn M4 AEG blowback airsoft geweer aan, dat slechts drie skirms heeft meegemaakt en in uitstekende staat verkeert.


Kenmerken van het Geweer:
  • Model: APS M4 AEG Blowback
  • Staat: Zo goed als nieuw
  • Energiebron: Elektrisch (AEG)
  • Blowback-functie: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Accessoires: Foregrip met een bipod, ook zitten er twee extra rails bij om extra accessoires te kunnen monteren. Ook zit er een bijbehorende canted sight op. En geef ik ook mijn sling met deze replica mee.

Over de blowback:

De bolt carrier beweegt per schot mee. Ook is de bolt catch functioneel zo kan je door de charging handle naar achter te trekken en de bolt catch in te drukken de bolt op zijn plek houden en kan je gemakkelijk je hop-up aanpassen. En door op je bolt catch te drukken schiet je bolt naar voren en kun je verder met het gebruik van de replica.

Extra onderdelen:

Ook heb ik er een paar extra onderdelen bij deze replica gedaan die jij meekrijgt zou je mijn m4 kopen. Zo zit er een andere charging handle een andere kleur bolt en een paar extra veertjes bij mijn replica.

Prijs en Contactinformatie:

Vraagprijs: 310 (onderhandelen is mogelijk).

Als je geïnteresseerd bent in dit M4 AEG blowback airsoft geweer, neem dan contact met me op om eventuele vragen te beantwoorden. Dit is je kans om een bijna nieuw airsoft geweer van topkwaliteit te bemachtigen voor je volgende skirm.
Listing ID: 89065072bae0d6c7

17 september 2023 18:41

Deze advertentie is verlopen

Deel deze advertentie

Populaire tags