Tokyo Marui Steyr AUG XS High Cycle upgraded

€ 749.00

Informatie

NABV34242630
ConditieZo goed als nieuw
MerkTOKYO MARUI
VraagprijsBieden vanaf vraagprijs
Telefoon0653947777
LeveringOphalen of Verzenden

Aanvullende informatie

Expensive upgraded and build to last one of a kind Tokyo Marui Steyr AUG XS High Cycle.

Dit unieke apparaat is goed getest op duurzaamheid/ consistentie. Schiet super zuiver, kaarsrecht en 27 rps op full auto. Schiet het beste met 0.25, 0.28 (0.30gr bb kan ook nog maar dan met een meer ballistisch traject en iets minder ver). Haalt met gemak en zuiver 50 meter.

De gearbox is een low stress setup en voorzien van 22:1 helical gears. Een Begadi Carbon piston met full metal teeth rack, ‘silent’ piston en cylinder head. 220mm stainless steel inner barrel. Originele Marui hop up unit met maple leaf bucking en nub. Gate Warfet mosfet met programmeerbare module en een Warhead 30k brushless elektromotor twv €250,-(!).

Verder is de gearbox perfect geshimmd (super stil, geen bijgeluiden). De originele plastic feeding nozzle in de mag well is vervangen door een metalen (die zorgt iig nooit meer voor feeding issues). De plastic top rail is vervangen door een aluminium rail en de front rail komt van een ASG AUG raptor.

Tot slot, er zit er een verstelbare springguide in. De replica is afgesteld rond de 1.2 joule, kan een paar honderdste meer of minder zijn. Deze kun je met een inbussleutel verstellen zonder de backplate en gearbox te verwijderen.

De replica komt met de Raptor front rail, een skeleton foregrip, een tube red/green dot, een silencer, 3 low cap magazijnen en 1 high cap magazijn, een 11.1v 1800mah lipo accu en de Gate Warfet Mosfet met programcard.

Gebruiksklaar plug and play. Je kunt zo het veld in. Deze replica icm skills = win 🫡

Deze replica is met de grootste zorg en expertise samengesteld. Het doel van dit project was om een replica te maken die sneller of gelijk aan 25rps schiet op 1.2j en tevens duurzaam gebouwd waardoor onderhoud tot een minimum beperkt is (1x per jaar door een professionele (AUG) tech of mij laten doen)

Advies ga niet zelf tinkeren aan dit apparaat en houd het bij het schoonmaken van de inner barrel. Voor jaarlijks onderhoud van de gearbox een professional/Airsoft tech/winkel inschakelen. Je mag mij ook vragen.

Heb je serieus interesse dan kan ik met je afspreken op een skirm locatie en daar kan er getest worden.

Listing ID: 36165b4d0ab0f35e

27 januari 2024 10:47

Deze advertentie is verlopen

Deel deze advertentie

Populaire tags