Beste leden en bezoekers,

Mijn dank is groot voor alle ingestuurde feedback en tips! Ik heb goed naar jullie ingestuurde feedback geluisterd en heb de nodige aanpassingen doorgevoerd op de website. Zowel op de achtergrond als op de voorgrond zijn er flinke aanpassingen en uitbreidingen gedaan.

Verkochte en verlopen items

Op dit moment ben ik druk bezig om de verkochte en verlopen (na 90 dagen) advertenties standaard niet weer te geven bij een zoekopdracht. De website maakt gebruik van Classipress en dit is een prachtig systeem maar aanpassingen doorvoeren vergt wat extra tijd en aandacht helaas. De verwachting is dat dit binnen een weekje vanuit de staging omgeving overgezet wordt naar airsoftmarkt.nl. Op dit moment wordt er dagelijks handmatig een opschoon-actie uitgevoerd waarbij alle verlopen en verkochte items van de site verdwijnen.

Verwijderen advertenties

De vraag naar het verwijderen van je eigen advertenties komt bijna dagelijks in mijn mailbox terecht en deze functionaliteit zal dan ook op zeer korte termijn worden doorgevoerd.

Intern Privé berichtenmodule

Zoals jullie hebben gemerkt is er een nieuw en verbeterd berichtensysteem online gezet. Het betreft een module waarbij er op de website zelf gemakkelijk berichten kunnen worden uitgewisseld. De berichten komen dan in je eigen berichtenbox terecht en er wordt op de website zelf een melding weergegeven zodra je een bericht hebt. Hiervoor verliep alles nog via de mail bij het sturen van een bericht en de kans dat dit niet altijd goed aankomt is door deze oplossing verleden tijd.

Snellere server

Vorige maand is er flink geïnvesteerd in een nieuwe server en de website is dan ook ruim 700% sneller geworden! Dit was long overdue, maar aangezien ik de website in mijn eentje draaiende probeer te houden en de schoorsteen ook moet blijven roken is er nu mede dankzij de verkochte banner posities een goede investering gedaan.

Heb jij suggesties?

Heb jij zelf nog leuke suggesties voor de website? Stuur ze in en maak kans op een tegoed van 100 euro vrij te besteden!

Wie ben ik?

Even een klein stukje informatie over mijzelf; mijn naam is Ray en ik heb de website enkele maanden geleden overgenomen. Ik ben een groot liefhebber van de Airsoft sport en ik zag het als een mooie uitdaging om de verouderde website flink aan te pakken en er iets moois van te maken. Ik denk dat dit al grotendeels is gelukt, maar er zijn nog tientallen ideeën die op dit moment op de planning staan!

Helaas gaat dit niet zo snel als ik had gehoopt, dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat ik voor enkele maanden geleden heb gehoord dat ik een hersentumor heb. De afgelopen maanden hebben dan ook in het teken van scans en ziekenhuisopnames gestaan en heb ik 6 weken lang iedere dag bestralingen gehad. De voornaamste reden dat ik dit vertel is tweeledig, enerzijds omdat ik hiermee hopelijk wat begrip kweek als er niet direct geantwoord wordt op mailtjes en anderzijds dat ik inmiddels de afgelopen maanden al heel wat leuke contacten heb opgedaan en je echt merkt dat de Airsoft community hecht en goed is, dat is het vermelden waard!

9 mei 2019 20:17